Izdvojene novosti
6. Vukovar Film Festival raspisuje natječaj za Dunavsku scenarističku radionicu 6. Vukovar Film Festival raspisuje natječaj za Dunavsku scenarističku radionicu Detaljnije Raspisan NATJEČAJ za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu Raspisan NATJEČAJ za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu Detaljnije PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 5.VFF-a PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 5.VFF-a Detaljnije Današnji raspored filmova u Ružički Današnji raspored filmova u Ružički Detaljnije Matineje za najmlađe Matineje za najmlađe Detaljnije

Stevan M. Živković / Stevan M. Živković

Stevan M. Živković

Glavni program (konkurencija) > Kratki igrani filmovi

Film info
Zemlja Srbija Godina 2010.
Redatelj Vladimir Tagić Trajanje 16 min
Glumci Slavko Štimac, Ljiljana Blagojević, Andrej Šepetkovski, Marko Baćović
Sinopsis

Stevan M.Živković, sredovječni muškarac, električar koji radi na televiziji, jednog idiličnog jutra, dok je ispijao kavu sa ženom, na vijestima televizijske postaje na kojoj je zaposlen čuje obavijest o vlastitoj smrti.

U pokušaju da ispravi tu pogrešku, Stevan luta od jedne do druge ustanove. Vijest o njegovoj smrti brzo se proširila malim provincijskim gradom te je ožalošćena masa počela pohoditi njegovu kuću želeći izraziti sućut njegovoj ženi.

Stevanu je vrlo teško svojim poznanicima, susjedima i prijateljima dokazati da je ustvari još uvijek živ.

O REDATELJU

Vladimir Tagić rođen je 1986.u Beogradu. Diplomirao je na filmsku i TV režiju na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu 2010. Napisao je nekoliko scenarija  i režirao nekoliko kratkih igranih filmova, kao i nekoliko kratkih dokumentaraca. Sudjelovao je na otprilike desetak stranih i srpskih festivala sa kratkim igranim filmom „Good morning, Petrović Petar“.

NAGRADE

DUKAFEST,BANJA LUKA - Nagrada za najbolji film

Galerija slika
Generalni pokrovitelj
kulTurist
Vidi sve sponzore
Kontakt
Sve informacije možete dobiti u Press centru Vukovar Film Festivala, Hrvatski dom kulture, Strossmayerova 20, 32000 Vukovar.

Telefon: +385 (0)32 445 552 Telefon: +385 (0)32 445 570 Telefon: +385 (0)32 445 553 Faks: +385 (0)32 445 562 E-mail: press@vukovarfilmfestival.com
Online kontakt
Prijašnji festivali 1. Vukovar Film Festival 2. Vukovar Film Festival 3. Vukovar Film Festival 3. Vukovar Film Festival