Izdvojene novosti
6. Vukovar Film Festival raspisuje natječaj za Dunavsku scenarističku radionicu 6. Vukovar Film Festival raspisuje natječaj za Dunavsku scenarističku radionicu Detaljnije Raspisan NATJEČAJ za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu Raspisan NATJEČAJ za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu Detaljnije PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 5.VFF-a PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 5.VFF-a Detaljnije Današnji raspored filmova u Ružički Današnji raspored filmova u Ružički Detaljnije Matineje za najmlađe Matineje za najmlađe Detaljnije

Mjesečeva urota / Moon Conspiracy

Die mondverschworung

Popratni program > Partner planet: Zemlja

Film info
Zemlja Njemačka, Austrija, Švicarska Godina 2011.
Redatelj Thomas Frickel Trajanje 86 min
Glumci Dennis Mascarenas, Gus Backus, Stephanie Schreiter
Sinopsis

Kao glavni reporter DDC televizije, njemačke televizijske postaje u SAD-u, Dennis Mascarenas upoznao je vrlo zanimljive ljude i upustio se u vrlo zamršene situacije.

No, na upit može li snimiti film o njemačkom odnosu prema mjesecu,  to će za njega biti početak ludog i nadasve nevjerojatnog zadatka u njegovoj karijeri. „ The Moon Conspiracy” je kao pogled u Pandorinu kutiju: odvodi Dennisa i njegovu publiku na putovanje tajnama skrivenog svemira, kako bi završio na „zaleđenom” dnu njemačke duše.

O REDATELJU

Thomas Frickel rođen je 1954. Studirao je njemačku književnost, novinarstvo i sociologiju. Autor je i redatelj mnogih kratkih filmova, TV programa i igranih dokumentaraca od 1974., te je postao predsjednik i ravnatelj Društva nezavisnih redatelja dokumentaraca.

Galerija slika
Generalni pokrovitelj
kulTurist
Vidi sve sponzore
Kontakt
Sve informacije možete dobiti u Press centru Vukovar Film Festivala, Hrvatski dom kulture, Strossmayerova 20, 32000 Vukovar.

Telefon: +385 (0)32 445 552 Telefon: +385 (0)32 445 570 Telefon: +385 (0)32 445 553 Faks: +385 (0)32 445 562 E-mail: press@vukovarfilmfestival.com
Online kontakt
Prijašnji festivali 1. Vukovar Film Festival 2. Vukovar Film Festival 3. Vukovar Film Festival 3. Vukovar Film Festival