Izdvojene novosti
6. Vukovar Film Festival raspisuje natječaj za Dunavsku scenarističku radionicu 6. Vukovar Film Festival raspisuje natječaj za Dunavsku scenarističku radionicu Detaljnije Raspisan NATJEČAJ za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu Raspisan NATJEČAJ za sudjelovanje na 6. Vukovar film festivalu Detaljnije PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 5.VFF-a PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 5.VFF-a Detaljnije Današnji raspored filmova u Ružički Današnji raspored filmova u Ružički Detaljnije Matineje za najmlađe Matineje za najmlađe Detaljnije

I onda vidim Tanju / Then i see Tanja

I onda vidim Tanju

Glavni program (konkurencija) > Kratki igrani filmovi

Film info
Zemlja Hrvatska Godina 2010.
Redatelj Juraj Lerotić Trajanje 34 min
Glumci Marin Radman, Ena Mašić, Niko Gamulin-Vilogorac, Mirjana Rogina, Trpimir Jurkić, Nikola Radan
Sinopsis

Željko (16) i njegov mlađi brat žive sami otkako im se majka liječi u bolnici. Željko se dogovorio dvije stvari sa samim sobom: mora konačno preuzeti inicijativu i upoznati Tanju i mora nabaviti lovu da majci može kupiti periku. Pravu, od prirodne kose. Ako to uspije, čini mu se da bi sve opet moglo krenuti nabolje. Film „ I onda vidim Tanju“ napravljen je od fotografija.

O REDATELJU

Juraj Lerotić je apsolvent filmske i TV režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Režirao je kratke filmove ''12'' i ''Stup'', a ko-redatelj je TV emisija ''Mjenjačnica'' i ''Koledžicom po svijetu''. Dobitnik je nagrade Balkan Film Fonda za scenarij za dugometražni igrani film ''Mater''.

NAGRADE

8. ZAGREB FILM FESTIVAL - Zlatna kolica za najbolji hrvatski film u programu Kockice

20. DHF-a - Velika nagrada za najbolji film te Oktavijan za najbolji igrani film

Galerija slika
Generalni pokrovitelj
kulTurist
Vidi sve sponzore
Kontakt
Sve informacije možete dobiti u Press centru Vukovar Film Festivala, Hrvatski dom kulture, Strossmayerova 20, 32000 Vukovar.

Telefon: +385 (0)32 445 552 Telefon: +385 (0)32 445 570 Telefon: +385 (0)32 445 553 Faks: +385 (0)32 445 562 E-mail: press@vukovarfilmfestival.com
Online kontakt
Prijašnji festivali 1. Vukovar Film Festival 2. Vukovar Film Festival 3. Vukovar Film Festival 3. Vukovar Film Festival